måndag 28 december 2009

Lägesuppdatering

Oj, vad tiden går...
Har faktiskt försökt att skriva ett nytt inlägg sedan sist, men det försvann när jag skulle publicera det och då orkade jag inte skriva om. Då var jag fortfarande trött efter svininfluensan. Ja, provsvaren visade att det var det jag hade. Inte roligt just då, men himla skönt att ha haft det!

Influensan tog rejält på mina krafter. Är först nu som jag börjar känna mig pigg igen. Det innebär att hundarna har fått nöja sig med lite kortare promenader och mer bus i trädgården ett tag. Någon ordentlig träning har det inte blivit. Skall ta tag i den igen efter nyår!

Två parade tikar
Fast just nu har jag egentligen bara Power att träna. Yla är ju, som jag skrev i förra inlägget, parad och skall förhoppningsvis valpa runt första februari. Hon, som annars är ett matvrak, funderar både en och två gånger innan hon äter upp en kula ur matskålen, så troligtvis är hon dräktig!


Yippi skall förmodligen tävlas av Lovisa nästa säsong, men innan dess hoppas vi på att även hon får ett gäng fina valpar. Hon är parad med Japaro Tri To Resist och förväntas valpa runt artonde februari. Vi har aldrig haft två valpkullar på gång samtidigt förut, så det gör att det känns lite extra spännande!

Medryttarhäst sökes!
På hästfronten är det lite vemodigt just nu. Lovisas sköthäst Tootsie är såld, så nu är det bara ridskolan en gång i veckan som gäller. Alltid något, men jag saknar att få mocka, fodra, putsa läder och sopa stallgången! Sysslor som jag ägnat mig åt medan Lovisa ryktat och ridit. Ja, även jag har ridit ibland och det saknar jag också! Kanske inte så konstigt egentligen. Hade egna hästar i cirka 15 år under min uppväxt och hästränderna går nog aldrig ur... Har lagt in en annons på blocket och sökt efter en ny medryttarhäst. Hoppas verkligen att vi hittar en inom en snar framtid, för både jag och Lovisa har hästabstinens!


Som avslutning på det här inlägget vill jag med en bild på min en av mina allra bästa kompisar, passa på att önska alla läsare ett riktigt
Gott Nytt År!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar