fredag 10 april 2009

Glad påsk!

Förkylt
Lovisa var inte sen att dela med sig av sin förkylning.... Har varit hemma från jobbet hela veckan och försökt kurera mig så gott jag kunnat. Har inte tid att vara sjuk just nu! Vill komma igång med träningen! Tyvärr rinner näsan fortfarande som en öppen vattenkran, så det blir till att ta det lugnt några dagar ytterligare. Lite tur i oturen är att barnen haft påsklov veckan som gått, så de har kunnat passa upp på sin sjuka mamma. Lovisa har dessutom tagit sig an hundarna och badat fem av dem i veckan. Vilken pärla!


En blivande pensionär...
På träningsfronten har det med andra ord inte hänt någonting! Hundarna har fått vara ute mycket i trädgården och Erik har tagit med "mina" hundar på promenad också. Lite stökigt har han haft det, för han har fått gå i omgångar med dem då vi just nu har tre tikar som löper.


Igår var han och Felicia på klubben och tränade. Erik körde med Lovisas Bozz (Lovisa var med mormor på ridskolan) och Felicia med Yippi. På grund av att Amanda vid flera tillfällen har haft känningar av sina ryggproblem under vintern, har vi beslutat att Felicia i första hand skall tävla Yippi i sommar. Om Amanda känns ok kommer hon att få köra några lopp under säsongen, som avslutning på sin agilitykarriär. Hon har gett oss så mycket glädje på agilitybanorna så hon är väl värd att leva ett bortskämt pensionärsliv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar