torsdag 30 juli 2009

Semesterblogg

Semesterblogg
Samma sak nu igen..... Uppdatering av bloggen hinns inte med trots att jag har semester! Borde kanske fundera på att lägga ner bloggandet ett tag.....
Nej, att blogga är kul, även om det är långt mellan gångerna! Här följer en liten sammanfattning av vad som hänt sedan sist:

Semestervecka hemma
Vecka 29 jobbade Erik och jag passade på att se om vårt hus. Städade i "glömda" skrymslen och vrår, högtryckstvättade garagenedfarten, sålde en cykel och ett vintertält till husvagnen, köpte en markis till husvagnen och pratade i telefonen med ett antal spekulanter på Yelly och Yippi. Hittade en mycket lämplig fodervärd till Yelly.


Hässleholm
På tisdagen vecka 30 åkte jag, Erik, Lovisa och alla nio hundarna till Hästveda utanför Hässleholm för att delta i Snapphanefejden. En mycket välarrangerad och trevlig tävling! Dit kommer vi gärna tillbaka! Resultatmässigt blev det inte mycket att skryta med, men roligt hade vi! Våra prestationer kan sammanfattas enligt följande:

Power
Tidsfel, vägran på hopphinder p g a att han tycker att maxade hinder är för höga, missförstånd i handlingen när hinder skall tas bakifrån, ok slalom, tagit muren alla gånger den var med
Förare Annette
Stundtals för långt före i handlingen, platt fall i ett lopp, lite ofokuserad


Bozz
Missat kontaktfält, slalomfel, bra fart
Förare Lovisa
Gör alltid sitt bästa, inga sura miner trots uteblivna resultat


Yippi
Lååååååångsaaaaam, totalvägran på platta tunnlar, slalomstrul, bra starter och upplopp
Förare Erik
Comeback i klass I, tålmodigt tråcklande av Yippi i slalom


Här ett litet smakprov på familjesamarbete under Snapphanefejden:
Power springer, Annette styr, Erik filmar och Lovisa fotar!

Yelly
Igår veterinärbesiktigade vi Yelly och allt var ok. Sedan passade vi på att ta några foton på henne innan fodervärden hämtade henne på eftermiddagen.


Yelly strax innan hon flyttade hemifrån!

Anferlos kennel önskar Sandra och Yelly lycka till och ser fram emot att få se ekipaget på agilitybanorna i framtiden!

Ny sköthäst
Idag har jag och Lovisa varit och tittat på en ny sköthäst till henne. Hästen verkade väldigt trevlig och Lovisa strålar som en sol!

Banträning
I kväll är det återigen dags för banträning på klubben. Funderar på att ta med någon bana från Hässleholm. Hoppas bara att regnet som just börjat falla, hinner upphöra innan det är dags att bygga bana!

Ha det gott!
Annette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar