onsdag 27 oktober 2010

Här händer inte mycket...

Orkan?
Just nu händer det inte speciellt mycket utöver det vardagliga, men det innebär för den skull inte att det är stiltje hemma hos familjen Sandell. Med två tonåringar och sex hundar i huset och dessutom en häst inhyrd en halvmil bort, så fattas inte sysselsättning! Och det gillar jag!

Däremot blir det inte så mycket stoff att skriva om här i bloggen. För vem vill läsa om hur länge jag har dammsugit idag eller hur många tvättmaskiner som jag kört sista veckan?

Hästfronten
Vi jobbar vidare med vår ponny och han gör små framsteg hela tiden. Jag brukar vara med i stallet varje dag och rider ungefär två gånger i veckan. De andra dagarna rider någon av tjejerna eller så arbetar vi honom från marken. Blir ju givetvis en del vilodagar för honom också, både planerade och oplanerade på grund av vädret.
Han ser ut att trivas bra i det nya stallet tillsammans med de andra valackerna och han börjar också anpassa sig till oss och våra/stallets rutiner. Just nu är det toppen att vara hästägare!


Lös på ridbanan


Longering

Hundfronten
På hundfronten så har vi bestämt oss för att para Fiffi, Shellrick's Famous Fighter, med Japaro Tri To Resist. Nu väntar vi bara på att hon skall löpa!

En av Ylas tikvalpar, Thilia, har varit på besök hos oss. Jättekul att få träffa henne igen! Hon smälte snabbt in i vårat gäng och de lekte och busade tillsammans. "Systrarna Fluff", vår egen Vissla och Thilia, är mycket syskonlika och påminner även mycket om mamma Yla.


Thilia, Vissla, mormor Yippi, mamma Yla, Power

Thilia
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar