fredag 11 februari 2011

Valpning på gång...

Imorgon...
är det 63 dygn sedan vi parade Fiffi första gången. Hon är inte så stor om magen, så det är troligen inte mer än två - tre valpar i henne. Hon mår bra, mjölken har runnit till och valparna sprattlar på så nu är det bara att ta tempen på henne och vänta på en rejäl sänkning... Vi ser med spänning fram emot kennelns första trefärgade valpar!

Power...
har åkt på "kärlekssemester" till
Kennel Brainpool och Brainpool´s N´dearing for ever "Funzie". Hoppas verkligen att denna trevliga, samarbetsvilliga och personliga hanhund får några avkommor efter sig!

På hästfronten...
har det hänt en del. Vintern satte käppar i hjulet för ordentlig träning utomhus redan i november. Vi höll ut till i början på december, sedan köpte vi manegekort hos Åtorps gränsryttare. Deras ridhuset är välskött och finns på skrittavstånd från stallet. Perfekt! Träningen går sakta men säkert framåt och vi har hunnit lära känna vår ponny allt mer. Han är snäll och läraktig, men har egen vilja och är inte alltid arbetvillig/samarbetsvillig. Han börjar i alla fall se ut som om han uppskattar oss och vi kan rida honom alla tre som det var tänkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar