söndag 30 maj 2010

Still alive!

Än är det liv i kärringen...
även om det inte märkts här i bloggen på sista tiden!
Har haft fullt upp med att hinna med allt jag velat göra och helt enkelt prioriterat bort bloggandet.
Här kommer ett dagsfärskt bildbevis på att det fortfarande är liv i kärringen:Hästletande
Mycket tid har gått åt till att leta häst, vilket är jätteroligt men samtidigt tidskrävande och mentalt påfrestande. Vi har varit och tittat på ett antal hästar, somliga som inte passat oss alls, somliga som vi ansett varit för bra för oss och några som faktiskt har stämt väl in på vad vi vill ha. Bestämde oss för någon månad sedan för att köpa en häst, men tyvärr gick den inte igenom veterinärbesiktningen. Ett jobbigt bakslag, då vi verkligen längtar efter "vår häst"!
I dagarna har vi hittat en ny ponny som helt och hållet passar in på vad vi vill ha, så nu håller vi tummar och tår för att den går igenom besiktningen!

agilityfronten...
ligger jag ganska lågt just nu. Har börjat sätta igång Yla efter mammaledigheten och hon verkar ha mognat betydligt sedan i höstas. Har fått ett helt annat driv framåt och är mer fokuserad på uppgiften. Planerar att återuppta agilitytävlandet med henne lite längre fram i sommar.
Även Power skall få göra några starter under säsongen, men har saknat motivation och tid att ta itu med hans träning under våren. Känns dessutom lite meningslöst, då han trots att jag förberett honom väl inför förra årets debutsäsongen i klass tre inte lyckades klara referenstiden i ett enda lopp!

På valpfronten...
är lugnet återställt. Av de tio huliganerna finns det nu bara en tik från Ylas kull kvar hos oss och meningen är att hon skall bli Lovisas agilityhund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar